Munkholm Nederland is onderdeel van KimpeX Living VOF, die als exclusief distributeur op
de Nederlandse markt aan de detailhandel levert.

 

Een stukje ontstaansgeschiedenis;
 

Al sinds de oprichting is het Deense familiebedrijf Munkholm gespecialiseerd in het ontwikkelen en vervaardigen van een breed en duurzaam assortiment handgemaakte zepen, bad & bodyproducten en geurproducten voor gebruik binnenshuis. In Holbæk, op een uurtje rijden van de Deense hoofdstad Kopenhagen, werkt eigenaresse en grondlegger van het bedrijf Tina Munkholm samen met haar familie aan de ontwikkeling en productie van haar bijzondere assortiment verzorgingsproducten.

Ook de ontstaansgeschiedenis van de Munkholm-verzorgingsproducten is bijzonder. Toen Tina Munkholm op 11-jarige leeftijd een lippenbalsem in de plaatselijke apotheek wilde kopen vond ze die veel te duur. Dan maak ik het zelf wel, dacht ze. Ze ging op zoek naar ingrediënten en mengde die tot een lippenbalsem die een groot succes werd bij haar familie en vrienden. Het bleek de opmaat naar steeds meer zelf ontwikkelde verzorgingsproducten, voorlopig echter alleen voor familieleden, vrienden en bekenden als een soort privéproductie. Daar kon het natuurlijk niet bij blijven. Tina Munkholms gedrevenheid werkte aanstekelijk en zo ontstond haar familiebedrijf, dat inmiddels is uitgegroeid tot een succesvolle en internationaal opererende onderneming waarin ze nog dagelijks werkzaam is.

Als persoon is Tina Munkholm op zijn minst opmerkelijk te noemen, met een aansprekende mix van bescheidenheid, brede kennis van natuurlijke ingrediënten en hun (helende) werking, en hoe deze te bundelen in verzorgingsproducten met een functie. Passie voor de natuur is een duidelijke drijfveer van Tina en haar familie, en haar zienswijze hierop is fascinerend. Het zijn invloeden die op een nuchtere, bijna zuivere manier doorsijpelen in de Munkholm-verzorgingsproducten.

 

In haar verzorgingsproducten past Munkholm alleen de beste natuurlijke en dus vaak biologische oliën toe. Door aan deze oliën natuurlijke ingrediënten toe te voegen, produceert Munkholm effectieve producten die niet alleen heerlijk ruiken, maar ook een functie hebben om de huid gezond te houden. Het spreekt voor zich dat alle Munkholm-producten milieuvriendelijk zijn en geweldig in het gebruik. Munkholm is met recht luxe voor lichaam en geest.

© 2018 Munkholm Nederland created by KimpeX Living VOF