(KimpeX Living vof - privacyverklaring)

PRIVACY BELEID

 

WAAROM KIMPEX LIVING VOF GEGEVENS NODIG HEEFT

KimpeX Living vof verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daarom verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikbaar bent. Daarnaast kan KimpeX Living vof uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst als afnemer van onze producten.

 

HOE KIMPEX LIVING VOF GEGEVENS BEWAART

KimpeX Living vof bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de opdracht  te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen nieuwe overeenkomst en/of opdracht met u tot stand komt.

 

DELEN MET ANDEREN

KimpeX Living vof verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de

uitvoering van een overeenkomst en/of opdracht met, resp. van  u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Munkholm Nederland, onderdeel van KimpeX Living vof, worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. KimpeX Living vof gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zoveel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

KimpeX Living vof maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Munkholm Nederland bij Google

zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van

uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde

Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van

Google Analytics hier aan.

 

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan KimpeX Living vof te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. KimpeX Living vof heeft hier geen invloed op. KimpeX Living vof heeft Google geen toestemming gegeven om via Munkholm Nederland verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een

verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@kimpexliving.nl .  KimpeX Living vof zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

KimpeX Living vof neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van KimpeX Living vof maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk hebt dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door KimpeX Living vof verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met KimpeX Living vof op via info@kimpexliving.nl .

 

www.munkholmnederland.com is een website van KimpeX Living vof. KimpeX Living vof is als volgt te bereiken:

Bedrijf: KimpeX Living VOF

Postadres: Narcissenlaan 22, 2121 SL Bennebroek

Vestigingsadres: Narcissenlaan 22, 2121 SL Bennebroek

Sample room: Spieringweg 881, 2136 JL Zwaanshoek

Inschrijvingsnummer handelsregister: 58256407

Telefoon: 023-5840007

E-mailadres: info@kimpexliving.nl

 

© 2018 Munkholm Nederland created by KimpeX Living VOF